L’entorn

L’Entorn de Estudis Laura és espectacular; situats en una de les costes més boniques del Mediterrani, la Costa Brava gaudeix de grans i precioses platges on pots descansar o realitzar activitats nàutiques, com ara busseig, navegar en vaixell o fer submarinisme. Un paradís difícil de trobar en altres països, la Costa Brava és la fusió perfecta entre el mar, les roques, els boscos i la muntanya. No haurà de realitzar grans desplaçaments per gaudir de tots dos recursos naturals, perquè els dos paisatges queden a prop del centre.

Les platges estan envoltades de poblets ambientats en el romanticisme i les èpoques passades, que es barregen amb els nous ambients moderns, oferint una gran varietat cultural única i especial, com és el cas de Sant Feliu de Guíxols o Castell d’Aro.

Ens trobem a 50m de la platja i a un sol minut del centre de Platja d’Aro, actualment una de les ciutats amb més oci i diversió de la zona. Podeu trobar racons inèdits i espais creats especialment per al relax i confort, i alhora pots gaudir d’una gran zona comercial, amb gran varietat de botigues, així com grans recursos en hostaleria i oci nocturn. Platja d’Aro és el lloc perfecte per descansar i desconnectar de la rutina, i també és el lloc ideal si es vol assistir a un bon ambient nocturn, amb les millors festes i discoteques de Catalunya.

Recomanat tant per a famílies, parelles o joves, un lloc únic on es barreja mar i muntanya, oci i cultura, diversió i descans.

Platja d’Aro

Sant Feliu de Guíxols

S’Agaró

Castell d’Aro

La nit a Platja d’Aro

Cales i Espais nàutics